Sivasspor-BB Erzurumspor maçından gol sesi çıkmadı

Evinde BB Erzurumspor'la golsüz berabere kalan Sivasspor'un 3 puan hasreti 5 maça çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yorgunluktan yakınırken takımından memnun olduğunun altını çizdi. Erzurum'u yükselişe geçiren Mesut Bakkal ise "4 maçta 8 puan alıp son 2 maçta gol yemedik. Önemli bir istatistik" dedi.

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Sivasspor ile BB Erzurumspor 0-0 berabere kaldı. 5 maçtır kazanamayan Sivas, puanını 25'e yükseltirken, geçen hafta sezonun ilk iç saha galibiyetini alarak çıkışını sürdüren Erzurum puanını 21 yaptı. Yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran Mavi-Beyazlılar, ateş hattında bir haftayı daha puanla geçmeyi bildi.

Sivasspor'un Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiraladığı Tyler Boyd, bu maçta ilk kez Kırmızı-Beyazlı formayı giydi. Amerikalı forvet 55'te Erdoğan Yeşilyurt'un yerine oyuna girdi. Yiğidolar'ı hafta sonu zorlu Ankaragücü deplasmanı bekliyor. Erzurumspor ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir başka ekip Kayserispor'u ağırlayacak.

Sivasspor-BB Erzurumspor maçından gol sesi çıkmadı

ÇALIMBAY: BIKKINLIK OLABİLİR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 0-0 biten maçın basın toplantısında, yorgunluktan yakındı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bundan önce oynadığımız 2 deplasman maçımız vardı. Son Alanya maçı bizim iyi oynadığımız maçlardan biriydi. Çünkü hava şartlarına rağmen ilk maç, arkasından ikinci maçı oynadık. Orada şanssızlıklar yaşadık. 2 golümüz maalesef VAR'dan döndü. Hadi 1 tanesi dönebilir de ikincisinin gol olması gerekiyordu. Orada takımımız gerçekten iyi mücadele etti, güzel pozisyonlar da yakaladı. Sonra buraya geldik. Fazla dinlenmeden bu maçı oynadık. Özellikle 2. yarı hem ofans hem defansta güzel şeyler yaptık. Ben takımımdan memnunum. Takımımızda yorgunluk, bıkkınlık olabilir. Ama bu hemen hemen bütün takımlarda var. Ama bizimki farklı bir şey. Özellikle Avrupa kupaları maçları olsun, 2 günde bir maç oynuyorduk" ifadelerini kullandı.

Sivasspor-BB Erzurumspor maçından gol sesi çıkmadı - Resim : 2

"İLK YARI MAÇI KOPARABİLİRDİK"

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise iyi mücadele ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Topa sahip olma eşit olarak gözükse de her iki takım açısından, pozisyon üstünlüğü olarak Erzurum'un önde olduğunu söyleyebilirim. İlk yarı maçı koparabilirdik. Yakaladığımız 4 tane pozisyon var. Özellikle rakibin birinci bölgesinde pozisyonlarda son pası iyi yapsak 3 puanla dönerdik. Gelişmeye devam ediyoruz. İnşallah devam edecek.  

Takım disiplini, birlikte oynama anlamında mükemmel maçlar çıkardık. 4 maçta 8 puan alıp son 2 maçta gol yemedik. Önemli bir istatistik. Gol yemeyi kesmemiz gerekiyordu. Şimdi 6 puanlık Kayseri maçına çıkacağız. Gidişatımız iyi, ivmemiz iyi."

 

Sivasspor-BB Erzurumspor maçından gol sesi çıkmadı ile ilgili etiketler Sivasspor BB Erzurumspor Rıza Çalımbay mesut bakkal
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.