Sivasspor evinde Adana Demirspor'a 90+7'de gelen penaltı golüyle puan kaptırdı

Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Henüz 7. dakikada yıldız ismi Max Gradel'le 1-0 öne geçen Yiğido, 90+7'de yediği penaltı golüyle 1 puana razı oldu. Adana ekibine 1 puanı getiren penaltı golünü Mari Balotelli kaydettti.

Sivasspor evinde Antalyaspor'dan sonra Adana Demirspor'la da 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'in 10. haftasında Mario Balotelli ve arkadaşlarını ağırlayan Kırmızı-Beyazlılar, erken bir golle öne geçtiği maçı 90+7'de yediği penaltı golüyle 1-1 tamamladı.

Max Gradel'in golüne penaltıdan Mario Balotelli cevap verdi ve iki takım sahadan 1'er puanla ayrıldı. Sivasspor'da Pedro Henrique 67'de 2. sarıdan; konuk ekipte ise David Akintola 84'te direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

 

RIZA ÇALIMBAY HAKEMLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Bu sezonki 5. beraberliğini alan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Bu kadar kolay oyuncu atılmaz, yazık günah. Büyük takımlardan bu şekilde bir tane oyuncu atsınlar da göreyim. Hakemin yönetimi hem taraftarı hem de bizi gerdi. Hem Adana Demirspor hem de biz sinirlendik. Futbola gelince, 10 kişi kaldık. Oyuncumuz atılmasaydı gayet iyi şekilde mücadele ediyorduk. Oyuncumuzu atması maçın kaderini belli etti. Maalesef son dakika da bir penaltı olayı oldu. Biz penaltıyı konuşmuyoruz. Üzüldük. Gergin bir maç oldu. Hakem arkadaşın maçı bu hale getirmemesi gerekiyordu. Futbolcularımız da gergin olduğu için maça kendilerini veremediler. Gergin bir şekilde oynamaya çalıştık."

Sivasspor evinde Adana Demirspor'a 90+7'de gelen penaltı golüyle puan kaptırdı

"TARAFTARIMIZI TAHRİK ETTİLER"

Hakemlerin maçı etkilediğini vurgulayan Çalımbay, "Hakem arkadaşlarımız gelip maçlarını yönetsin istiyoruz. Böyle polis eşliğinde içeri gitmesinler. Yolu ben açtım. Polisleri çağırıp hakem gelmiyor, gelemiyor. Sivas'ta artık böyle şeyler yaşanmasın. Hakem arkadaşlarımızda yaşatmasınlar. Ben onlara bin tane hata sayarım. Bariz hatalarına biz bir şey demiyoruz. Hakemlerden dolayı benim başıma gelmeyen kalmadı. Yaşadığım öyle maçlar var ki, hakemler hakemliği bıraktı. Ben artık pes ettim. Ama bugün gerçekten bizi çok gerdi. Futbol anlamında çok gereksiz şeyler yapıldı. En büyük tehlike taraftarı germek. Sevimsiz bir ortam oldu. Taraftarımızı tahrik ettiler. Adana Demirspor gibi güzel bir takıma gelmişsin böylesi hareketler yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Adana Demirsporlu futbolcuların maç sonu gazetecilere küfretmesi üzerine duruma tepki gösteren basın mensupları, basın toplantı salonunu terk ederek olayı protesto etti. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın salona girmesinin ardından bir gazeteci durumu Montella’ya aktardı ve ardından tüm basın mensupları basın toplantısını terk etti. Montella ise basın açıklaması yapmadan salondan ayrıldı.

Sivasspor evinde Adana Demirspor'a 90+7'de gelen penaltı golüyle puan kaptırdı ile ilgili etiketler Sivasspor Adana Demirspor Max Gradel mario balotelli Rıza Çalımbay Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.