Sivaslı yiğido dondurucu soğukta soyunup kardan adamla güreşti!

Türkiye'nin pek çok ili beyaza bürünürken ilginç manzaralar gelmeye devam ediyor. Sivas'ta vatandaşlar donan nehrin üzerinde kayarken Recep Ekici dondurucu soğuğa rağmen soyunup kardan adamla güreşti. Karın tadını ilginç bir şekilde çıkaran Sivaslı Recep'in o ilginç güreş anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Sivas’ta geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı şehri beyaza bürüdü ve birçok köy yolunu ulaşıma kapattı.

KARI EĞLENCEYE ÇEVİRDİ

Kar yağışı hayatı olumsuz etkilerden kimileri de karın keyfini çıkardı. Zara ilçesine bağlı Adamfakı köyünde yaşayan 66 yaşındaki Recep Ekici karı eğlenceye çevirdi. Ekici ve bazı köy sakinleri dondurucu soğukta önce donan nehrin üzerinde kayarak eğlendi. Recep Ekici daha sonra önceden yaptığı kardan adamla güreş tuttu.

 

KARDAN ADAMI TEK HAMLEDE YERE SERDİ

Karın üzerinde kıyafetlerini çıkaran Ekici daha sonra kardan adamın üzerine atlayarak tek hamlede yıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

 

"DAYANAMADIM KARDAN ADAMLA GÜREŞ TUTTUM"

Kardan adamla güreş tutan Recep Ekici, ”Köy kalabalıktı şu anda kimse kalmadı. 3-5 tane kişi kaldı. Hep burada yaşadım. 66 yaşındayım. Kar ile su ile buz ile uğraştım. Geçen gün kar güzel yağmıştı. Kardan adam yaptım. Dayanamadım ben de güreş tuttum ama az geldi. Anca kardan adamla güreş tutabiliyorum’’ dedi.

Sivaslı yiğido dondurucu soğukta soyunup kardan adamla güreşti! ile ilgili etiketler Sivas kar güreş kardan adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.