"Sivas'a çek dedim, taksici ciddiye aldı!"

Uzaylı Türkücü lakaplı Mustafa Topaloğlu önceki akşam Bayrampaşa Ramada Encore'da Atak Tablet Taksimetre tarafından düzenlenen özel geceye katıldı.

'Onur'un Taksisi' adlı radyo programı sunucusu Onur Sakar'la taksi başında poz veren şarkıcı, "Normal araba bile kullanmam. Sürekli taksi kullanırım. UBER nedir bilmem. Taksi bizimdir" dedi.

'GÖZÜMÜ BİR AÇTIM BOLU'DAYIZ'

Muhabirlerin "İlginç bir taksi anınız var mı?" sorusuna Mustafa Topaloğlu, "Yine bir akşam geç vakit arkadaşların yanından ayrılıp Levent’ten taksiye bindim. Şoför arkadaş ‘Nereye abi?’ diye sordu. Ben de ‘Sivas’a’ dedim. Sonrasını hatırlamıyorum, takside uyumuşum. Gözümü bir açtım Bolu’dayız. Şoför arkadaş ‘Abi buranın kahvaltısı güzeldir, karnımızı doyuralım, yola devam ederiz’ dedi.

"Sivas'a çek dedim, taksici ciddiye aldı!"

'KAHVALTI EDİP DÖNDÜK'

O anda anladım ki ciddiye almış sahiden Sivas’a gidiyor. Kahvaltımızı ettik sonra İstanbul’a geri döndük" cevabını verdi.

"Sivas'a çek dedim, taksici ciddiye aldı!" ile ilgili etiketler Taksi UBER mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.