Sivas Valisi Salih Ayhan'dan Yiğidolar'a Galatasaray maçı öncesi baklavalı ziyaret

Süper Lig'deki son iki maçını kazanan Sivasspor, pazartesi günü Galatasaray'ı ağırlayacak. Sivas Valisi Salih Ayhan, 16. hafta maçı öncesi Kırmızı-Beyazlı futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

Sivas Valisi Salih Ayhan, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Sivasspor'da futbolcuları antrenmanda ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

İlk olarak tesislerde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle bir araya gelen Ayhan, son haftalarda alınan sonuçların yüzleri güldürdüğünü, pazartesi günü oynanacak G.Saray maçında "Minik Yiğidolar" ile takımı destekleyeceklerini belirtti.

Ayhan, daha sonra maçın hazırlıklarını sürdüren futbolcuları antrenman sahasında ziyaret etti.

Burada futbolculara başarılar dileyen Ayhan, baklava ikramında bulundu.

Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 13 Aralık Pazartesi günü saat 18.00'de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Sivas Valisi Salih Ayhan'dan Yiğidolar'a Galatasaray maçı öncesi baklavalı ziyaret

Sivas Valisi Salih Ayhan'dan Yiğidolar'a Galatasaray maçı öncesi baklavalı ziyaret - Resim : 2

GALATASARAY HAZIRLIKLARA BAŞLADI

UEFA Avrrpa Ligi'nde 6. maçında Lazio ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak E Grubu'ndan lider çıkan Galatasaray, mart ayına kadar Avrupa'da maça çıkmayacak.

Yüzünü tamamen Süper Lig'e dönen Sarı-Kırmızılılar, Sivasspor maçı hazırlıklarına bugün başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile oynanan karşılaşmada tam süre alan futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

Lazio maçı öncesindeki ısınma bölümünde sol kasık (adductor) adale grubunda ağrı hissederek ısınmayı yarıda bırakan ama 90 dakika sahada kalan Marcao'nun tedavisine başlandı. Marcao'nun Sivasspor maçında forma giyip giyemeyeceğinin kararı, risk/analiz karşılaştırılmasına göre verilecek.

Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Sivas'a hareket edecek.

Sivas Valisi Salih Ayhan'dan Yiğidolar'a Galatasaray maçı öncesi baklavalı ziyaret ile ilgili etiketler Sivas Sivasspor Galatasaray Salih Ayhan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.