Sivas konserini soğuk hava yüzünden iptal etmişti... Manuş Baba karlar altında konser verdi

35 yaşındaki şarkıcı Manuş Baba, geçtiğimiz günlerde Sivas'taki Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ndeki konserine son anda çıkmayacağını duyurmuştu. Şarkıcı vereceği konsere çıkmayınca -10 derece sıcaklıkta boş yere saatlerce bekleyen hayranları tarafından büyük eleştiri almıştı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas konserini iptal eden Manuş Baba, önceki gün Afyon’da düzenlenen bir festivalde kar yağısına aldırış etmeden konser verdi.

Dondurucu soğuk ve yoğun kar yağışı sebebiyle Sivas'taki kayak merkezinde vereceği konsere son anda çıkmayan Manuş Baba sevenleri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki görmüştü. Manuş Baba gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

''BİLGİLENDİRME... Sizlerle kavuşmayı heyecan ve özlem ile beklediğimiz bugünkü Sivas Yıldız Dağı konserimizi, teknik sözleşmememizin uygulanmaması ve bütün ısrarlarıma rağmen sahnenin kar ve tipiye uygun kurulmamasından dolayı, sahneyi kuran teknik ekibin, siz dinleyicilerimizin, bizim ve görevli ekiplerin hayatı riske etmemek (yüksek voltaj, elektrik çarpması, yangın, sahne iskeletinin devrilme riski gibi..) adına ne yazık ki iptal etmek zorunda kaldık.

Buraya kadar gelip kavuşmamız adına aynı heyecanı sizlerle taşıyıp konserimizi gerçekleştirebilmek için bütün şartları zorlayıp elimizden geleni bütün ekip arkadaşlarımızla yapmamıza rağmen konseri gerçekleştirebilmemiz mümkün olmamıştır.

Sahneye çıkmak istemediğimize dair anons hiçbir gerçeği yansıtmadığı gibi hitap tarzı beni ve ekip arkadaşlarımı derinden üzmüştür.

Kıymet verip konser alanına gelen değerli Sivas dinleyicilerimizden yaşanılan mağduriyet adına özür dileriz. En yakın zamanda tekrar buluşabilmek, kavuşabilmek dileklerimde. Hasretle selam ederim.''

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan bugünkü yazısında Manuş Baba’yı kaleme aldı. İşte o yazı…

Geçtiğimiz gün Afyon'da düzenlenen bir festivalde, kar yağışı ve soğuk havaya rağmen Manuş Baba'nın sahneye çıktığını gördüm. Soğukluğu biliyordum ama demek ki Sivas'ın karı ile Afyon'un karı bir değil... Afyon'un kaymağı ve sucuğunun dışında demek karı da meşhur! Yoksa Manuş Baba böyle yapmazdı.

Sivas konserini soğuk hava yüzünden iptal etmişti... Manuş Baba karlar altında konser verdi

Gelen birçok tepki ve mesajdan sonra yalnız imaj düzeltmek için karda konsere çıkıp şarkılarını söyleyen Manuş Baba'nın konserindeki seyirci sayısı aslında her şeyi özetliyor... O yüzden konuşmaya gerek yok.

Sivas konserini soğuk hava yüzünden iptal etmişti... Manuş Baba karlar altında konser verdi - Resim : 2

 

Sivas konserini soğuk hava yüzünden iptal etmişti... Manuş Baba karlar altında konser verdi ile ilgili etiketler Manuş Baba Sivas Konser afyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.