Sivas 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Sivas'ta son dakika okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji'den Sivas için gelen yoğun kar yağışı uyarısı sonrasında yarıyıl tatilinde olan öğrenciler Sivas'ta 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. 6 Şubat tarihi için Sivas Valiliği'nden yapılacak olan son dakika kar tatili haberi bekleniyor.

Meteoroloji'den Sivas için son dakika kar yağışı açıklamaları gelirken okullarda yarıyıl tatili de 6 Şubat Pazartesi günü sona eriyor. Öğrencilerde Salı gününe kadar devam edecek olan kar yağışı uyarılarının hemen ardından Sivas 6 Şubat kar tatili haberlerini bekliyor.

Yarıyıl tatilinin bitmesine az bir zaman kala bu seferde Meteoroloji'den Sivas için son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci ise kar yağışı uyarıları sonrasında Sivas'ta okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Bunun içinde Sivas Valiliği'nden gelecek olan son dakika kar tatili haberleri bekleniyor oldu.

Sivas son dakika kar tatili

Sivas'ta 6 Şubat Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamalarına göre; Sivas'ta 5 Şubat Pazar gecesi etkisini gösterecek olan yoğun kar yağışları 6 Şubat Pazartesi ve 7 Şubat Salı günlerinde de tüm il ve ilçelerde de yoğun şekilde devam edecek. Yaklaşık 20 cm'ye ulaşması beklenen kar yağışları nedeniyle Sivas'ta 6 Şubat Pazartesi günü okulların Sivas Valiliği tarafından tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Ancak şu ana kadar Sivas için 6 Şubat Pazartesi gününe ait okullarla ilgili kar tatili haberi bulunmamaktadır.

Sivas 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Sivas'ta son dakika okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Sivas Okul Kar tatili 6 Şubat Pazartesi Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.