Sivas 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Sivas Valiliği son dakika kar tatili!

Sivas'ta etkili olan kar yağışı sonrasında yarın 20 Aralık Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündemde geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 39 köy yolunun kapandığı Sivas'ta okullara kar tatili gelmesi beklenmekte. İşte, 20 Aralık Sivas Valiliği kar tatili açıklaması son dakika…

Sivas’ta yarın 20 Aralık 2021 okullar tatil mi sorusu devam eden kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ilk gündeminde yer almayı başardı. Dün geceden bu yana kar yağışının devam ettiği Sivas’ta Doğanşar, İmranlı, Koyulhisar, Suşehri ve Ulaş ilçelerine bağlı olan 39 köy yolu ile ulaşımın kapandığı belirtildi. Öğrenciler de Sivas Valiliği’nden 20 Aralık Pazartesi gününde gelecek olan son dakika kar tatili açıklamasını beklemeye başladı.

Karla mücadele ekipleri gece saatlerinden bu yana çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken kent merkezinde de yoğun kar yağışının aralıklarla sürdüğü kaydedildi. Kar yağışı özellikle Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı, Kızılırmak ile Kardeşler Tepesi'nde güzel görüntüler meydana getirdi.

Sivas 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Sivas Valiliği son dakika kar tatili!

Sivas 20 Aralık okullar tatil mi?

Sivas'ta yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 20 Aralık 2021 tarihinde Sivas Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

Sivas 20 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Sivas 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Sivas Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler Sivas Kar tatili kar yağışı Sivas Valiliği okullar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.