Şivan Perwer haddini aştı!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasının ardından Şiwan Perver Türkiye'ye yönelik skandal sözler sarf etti.

TSK tarafından, Barış Pınarı Harekatı başlatılmasının ardından açılım sürecinde öne çıkan isimlerden olan Şivan Perwer, sosyal medyadan Türkiye'ye tepki göstererek, "Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz. Kürdistan'ı size bırakmayacağız." ifadelerini kullandı

Perwer sosyal medyadan yayınladığı videoda, "Biz size ne yaptık, saldırıyorsunuz. Sizin devletinizi kuran biziz. Yazık değil mi ırkçılar, zalimler. Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz. Kürdistan'ı size bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Çözüm sürecinde ismi öne çıkan ünlülerin arasında yer alan Şivan Perwer, 37 yıl sonra Türkiye'ye dönmüştü.

Şivan Perwer haddini aştı! ile ilgili etiketler Şivan Perver
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.