Sitare Akbaş ile aşk yaşan Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'den flaş hamle!

Hande Erçel, geçtiğimiz yıl ayrıldığı eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaya başlayan eski dostu ve meslektaşı Sitare Akbaş'ın ilişkilerinin belgelenmesinden sonra flaş bir hamlede bulundu. Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde geçen sezon birlikte rol aldığı yakın arkadaşını sosyal medya hesabından sildi.

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile yaşadığı mutlu aşkla gündemde olan güzel oyuncu Hande Erçel, eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile yeni bir aşka yelken açan rol arkadaşı Sitare Akbaş’ı Instagram hesabından takipten çıktı. Ünlü oyuncunun ardından Akbaş’tan da karşı hamle geldi.

Sitare Akbaş ile aşk yaşan Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'den flaş hamle!


SOSYAL MEDYADA BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Rol arkadaşı Kerem Bürsin ile mutlu birlikteliği süren Hande Erçel’den sürpriz hamle geldi. Erçel, eski sevgilisi ile aşk yaşayan yakın dostu Akbaş’ı sosyal medyada takipten çıktı. Ünlü oyuncunun ardından 32 yaşındaki oyuncu Makbule Sitare Akbaş da karşı hamlede bulunarak Hande Erçel'i sildi. Akbaş da Erçel’i Instagram’dan silerek, aralarındaki bağların koptuğunu gözler önüne serdi.

38 yaşındaki şarkıcı Murat Dalkılıç ile Sitare Akbaş'ın aşkı geçtiğimiz günlerde Etiler'de belgelenmişti. Akbaş, gazeteciler tarafından yönletilen "Arkadaşınız Hande Erçel ile aranızın açıldığı doğru mu?" sorusuna sessiz kalmayı tercih etmişti.

 

Sitare Akbaş ile aşk yaşan Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'den flaş hamle! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Murat Dalkılıç Sosyal Medya Sitare Akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.