Şişli’de yangın paniği! Metruk kulübede yangın çıktı

Şişli’de metruk bir kulübede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Madde bağımlılarının kaldığı evdekş yangın nedeniyle maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Fulya Mahallesi'nde bulunan kulübede yangın çıktı. Bahçeler Sokak'ta madde bağımlılarının uğrak noktası olan kulübenin çatısından alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Şişli’de yangın paniği! Metruk kulübede yangın çıktı

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, müdahale ettikleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangını gören Bülent Abdullah Özen, “Tinerciler yani evsizler mi diyeyim ne diyeyim, bunlar burayı mesken ettiler. Çevreye de zarar vermeye başladılar. Demek ki orada farklı bir şeyler yaptılar. Bu akşam burada Allah korusun daha farklı şeyler olabilirdi. İtfaiyemiz tam karşıda bir an evvel yetişti ve itfaiye olayı sonlandırdı” dedi.

İtfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışma başlattı.

İHA

Şişli’de yangın paniği! Metruk kulübede yangın çıktı ile ilgili etiketler Şişli Yangın metruk kulübe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.