Şişli’de tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı; o anlar kamerada!

Şişli’de aralarında husumet olan 2 kişi, sokak ortasında birbirlerine girdi. Taraflardan birisi husumetlisini defalarca bıçaklarken, sokakta yaşanan korku dolu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Şişli İzzetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet oldukları öğrenilen 2 kişi sokakta karşı karşıya geldi. İkili arasında yaşanan sözlü tartışma daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Şahıslardan birisi elindeki bıçakla husumetlisini defalarca bıçakladı. Sokak üzerinde yaşanan korku dolu o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Şişli’de tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı; o anlar kamerada! ile ilgili etiketler İstanbul bıçaklama Şişli güvenlik kmaerası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.