Frenle gazı karıştırdı, iş yerine daldı

İstanbul'un Şişli ilçesinde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil kaldırıma çıkarak bir iş yerine girdi. Otomobili son anda fark ederek kaçan iş yeri sahibi hafif şekilde yaralandı.

Olay, Feriköy Baruthane Caddesi'nde geçen perşembe saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ismi henüz öğrenilemeyen kadın sürücü, kiralık olduğu öğrenilen 34 RH 9520 plakalı otomobille, ara sokaktan caddeye yöneldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çıktı.

Arabayı kaldırımdan çıkaran sürücü fren yerine gaza bastı. Birden hızlanan otomobil yolun sağındaki kaldırıma çarptı. Panikleyen sürücü tekrar caddeye yönelmek isterken, bu kez de yolun karşısındaki kaldırıma çarptı.

Park halindeki bir motosiklete vuran otomobil daha sonra kaldırımdaki ağacı altına alarak, bir iş yerinin camekanından içeri girdi. Bu sırada içeride camekan kenarında oturan iş yeri sahibi Ahmet Öztürk, otomobili son anda fark ederek kaçtı. Kendini yere atarak olası bir ölümden kurtulan Öztürk, hafif şekilde yaralandı.

Frenle gazı karıştırdı, iş yerine daldı

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaza sonrası panikleyen sürücü, yardıma koşan cadde sakinlerince otomobilden çıkarıldıktan sonra sakinleştirilebildi. Gözaltına alınan sürücü, ifade vermek için polis merkezine götürüldü. Yaralı Ahmet Öztürk ise ambulansla kaldırıldığı hastanede, ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

(DHA)

Frenle gazı karıştırdı, iş yerine daldı ile ilgili etiketler Şişli İstanbul kaza fren gaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.