Şişli'de pompalı tüfekli vahşet: 3 kişi öldü

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri yerde 3 kişinin cansız bedeninin yattığını gördü. Ölen kişilerin pompalı silahla vurulduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşma başlatan polis ekipleri ölen kişilerin kimliğini belirledi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde Şişli Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta yer alan gecekonduya gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeriye giren ekipler, 3 kişinin hareketsiz yattığını gördü. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, silahla vuruldukları belirtilen 2'si kadın 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, yapılan incelemede uzun süredir o evde ikamet ettiği öğrenilen Vahit Ateş'in başından av tüfeği ile vurulmuş olduğu anlaşıldı. Yapılan incelemede onun yanında bulunan iki kadının da aynı şekilde pompalı tüfekle başlarından vurulmuş oldukları belirlendi. Kadınların Merve Özturan ve Tülay Vural isimli şahıslar olduğu anlaşıldı.

Şişli'de pompalı tüfekli vahşet: 3 kişi öldü

ÖLEN KİŞİLERİN SUÇ KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Yapılan çalışmalarda ölen Vahit Ateş'in daha önceden 5 farklı suç kaydının olduğu, Merve Özturan'ın 8 adet suç kaydının olduğu ve Tülay Vural'ın ise 1 adet kaydının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili bir mahalle sakini şahısların uyuşturucu alışverişi yüzünden bir araya gelmiş olabileceklerini ve olayın yaşandığını iddia etti.

Şişli'de pompalı tüfekli vahşet: 3 kişi öldü - Resim : 2

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinden 4 adet boş kovan bulan polis ekipleri, evde yaptıkları aramada silah bulamadı. Şüpheli şahsın silahı alıp kaçtığı değerlendirildi. Polis şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 

Şişli'de pompalı tüfekli vahşet: 3 kişi öldü ile ilgili etiketler Şişli cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.