Kendilerini uyaran mahalleliye ateş açtılar

İstanbul'un Şişli ilçesinde kendilerine 'yavaş git' uyarısı yapılan motosikletli zanlılar, 3 kişiyi pompalı tüfekle ateş açarak yaraladı. Kaçan zanlılar düzenlenen operasyonla yakayı ele verdi.

Olay, Feriköy Mahallesi, Şahin Sokak'ta Pazar günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

SOKAKTA HIZ YAPTILAR UYARILDILAR

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde aşırı hız yaptıkları iddia edilen motosikletlilere mahalle sakinleri 'yavaş gidin' diye tepki gösterdi. Bu tepki üzerine motosiklette bulunan iki kişiyle mahalle sakinleri arasında gerginlik yaşandı.

SONRADAN GELİP ATEŞ AÇTILAR

Motosikletleriyle ayrılan iki şüpheli bir süre sonra pompalı tüfekle sokağa gelerek rastgele ateş açtı. Açılan ateşte 3 kişi yaralandı. Büyük paniğe neden olan saldırıya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde saldırganların pompalı tüfekle sokağa gelerek hedef gözetmeksizin rastgele ateş açtığı yer alıyor. Açılan ateş sonucunda sokakta bulunanların kendilerini korumak için kaçışıyor.

Saldırı sonrasında vatandaşlar, tüfekten çıkan saçmaların vücutlarına isabet edip etmediğini kontrol ediyor.

Kendilerini uyaran mahalleliye ateş açtılar

YAKAYI ELE VERDİLER

Saldırı sonrasında güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan ekipler şüphelilerin eşkallerini tespit ederek kısa bir süre içerisinde 2 saldırganı yakaladı.

Gözaltına alınan saldırganlar Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(İHA-DHA)

Kendilerini uyaran mahalleliye ateş açtılar ile ilgili etiketler Şişli İstanbul Saldırı pompalı tüfek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.