Şişli'de kadını araçtan atan adam bakın nasıl kurtuldu!

İstanbul Şişli'de yabancı uyruklu bur kadını yolun ortasında yavaşlayarak araçtan atan şüpheli yakalandı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. İddiaya göre otomobiline bindiği kişinin taciziyle karşılaşan kadın korkup araçtan kendini dışarı attı.

Sarıyer'de çalıştığı işyerinden çıkan K.M.K isimli kadın sokak köpeğinin saldırısına uğradı. R.P. isimli kişi ise yardım bahanesiyle kadını otomobiline aldı. İddiaya göre sürücü bir süre sonra kadını taciz etmeye başladı. Tacize maruz kalan kadın ise yaşadığı korku nedeniyle sürücüyle kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine sürücü kadını hareket halindeki otomobilden aşağı attı.

 

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheli R.P. yakalanarak gözaltına alındı. Ancak K.M.K.'nin şikayetçi olmaması üzerine, R.P. ifadesi alınarak serbest bırakıldı. (DHA)

Şişli'de kadını araçtan atan adam bakın nasıl kurtuldu! ile ilgili etiketler Şiddet Kadın kadına şiddet Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.