Şişli'de kadına taciz ve kapkaç şüphelisini vatandaşlar kovaladı!

İstanbul Şişli'de çalıştığı iş yerinde molaya çıkan kadının yanına oturan bir şahıs kadını taciz etmeye başladı. Kadının çığlıklar atması üzerine mağdurun cep telefonunu da alarak kaçan tacizciyi vatandaşlar kovaladı. Tacizcinin kaçış anı anbean kameraya yansıdı.

Olay, önceki hafta Fulya'da yaşandı. Edinilen bilgilere göre çalıştığı iş yerinde mola veren kadın, pandemi nedeniyle açık havada zaman geçirmek için dışarı çıktı. İş yerinin yan tarafında bulunan sokak merdivenlerine oturan kadının yanına bir şahıs oturdu.

Şişli'de kadına taciz ve kapkaç şüphelisini vatandaşlar kovaladı!

ÖNCE TACİZ ETTİ, SONRA TELEFONUNU ÇALDI

Simit yerken bir anda harekete geçen kişi, kendi halinde oturan kadına saldırarak tacizde bulundu. Kadının çığlıklar atması üzerine saldırgan, kadının cep telefonunu çalarak kaçmaya başladı.

Şişli'de kadına taciz ve kapkaç şüphelisini vatandaşlar kovaladı! - Resim : 2

VATANDAŞLAR SEFERBER OLDU

Bağrışmaları duyan vatandaşlar, saldırganı yakalamak için peşine düştü. Dik merdivenlerden yukarı kaçan kişiyi kovalayan vatandaşlar, yorulunca üst tarafta bulan bir sitenin güvenliğine bağırarak şüpheliyi yakalamasını istediler. Elindeki telefonla kaçmaya devam eden şüphelinin önünü güvenlik görevlisi kesti.

Şişli'de kadına taciz ve kapkaç şüphelisini vatandaşlar kovaladı! - Resim : 3

GÜVENLİĞE BIÇAK ÇEKTİ

Şüphelinin kendisine bıçak çekmesi üzerine güvenlik görevlisi geri çekildi. Bu sırada elindeki telefonu park halindeki otomobilin altına atan saldırgan kaçtı.Bir süre baygınlık geçiren kadın, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası adım adım güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi bir hafta süren çalışmalar sonucunda yakaladı.

DHA

Şişli'de kadına taciz ve kapkaç şüphelisini vatandaşlar kovaladı! ile ilgili etiketler Şişli Taciz Gasp Kapkaç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.