Şişli'de feci kaza sonucu taksi kaldırıma çıktı!

İstanbul'un Şişli ilçesi Osmanbey semtinde feci bir kaza meydana geldi. Saat 05.00'te Osmanbey ışıklarda ticari bir araç ile taksi aracı çarpıştı. Ticari taksi çarpışmanın şiddetiyle kaldırıma çıktı.

İstanbul'un Şişli ilçesi Osmanbey semtinde bu sabah saat 05.00 sıralarında bir trafik kazası yaşandı. Osmanbey ışıklarda meydana gelen kazada ticari bir araçla taksi çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ticari taksi kaldırıma çıktı.

TRAFİK TEK ŞERİDE DÜŞTÜ

Kazanın ardından yol tek şeride düşerken olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kazada her iki araçta bulunan yolculardan ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Ticari aracın kaldırılmasının ardından Şişli Taksim yönü tamamen trafiğe açıldı.

Şişli'de feci kaza sonucu taksi kaldırıma çıktı! ile ilgili etiketler Şişli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.