Şişli'de 23.00'ten sonra dışarıya alkol servisi yasak

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sokak ve caddelerde masası olan mekanların dışarıya alkollü içki servisinin saat 23.00'da kesilmesine karar verdi. Bu kararın ardından "CHP'li başkan içkiyi yasaklıyor" eleştirilerine maruz kalan Keskin, o iddialara da yanıt verdi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ilçede aldıkları kararı "Sokakta, caddede masası olan restoranlar, dışarıya alkollü içki servisini saat 23.00'te kesecek" sözleriyle duyurdu. Keskin "CHP'li başkan içkiyi yasaklıyor" eleştirilerine de cevap verdi.

Habertürk'ten Yavuz Barlas'a konuşan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin yasak kararı şu sözlerle aktardı "Şişli'de sokakta, caddede masası olan restoranlar, dışarıya alkollü içki servisini saat 23.00'te kesecek.

"İKAMET EDEN VATANDAŞLARIMIZI DÜŞÜNMEK DURUMUNDAYIM"

O saatten sonra içkisini içmek isteyen müşteri, mekanın kapalı bölümüne geçecek. Belediye Başkanı olarak buralarda ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmek durumundayım. Dışarıya içki servisi sürdükçe sokakta, caddede gürültü kesilmiyor. Restoranın, kafenin üstünde evi olan vatandaş uyuyamıyor.

"CHP'Lİ BAŞKAN ALKOLLÜ İÇKİYİ YASAKLIYOR' DİYENLER OLACAK"

Hemen, 'CHP'li belediye başkanı alkollü içkiyi yasaklıyor' eleştirileri yapanlar oldu. Eleştirileri saygıyla karşılıyorum ama restoran ve kafelerin bulunduğu yerlerde ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmemiz gerekiyor."

Şişli'de 23.00'ten sonra dışarıya alkol servisi yasak ile ilgili etiketler CHP Şişli içki yasak Muammer keskin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.