Sisam'da 2 öğrenci can verdi

İzmir'de büyük hasar, ölüm ve yaralanmaya neden olan deprem, Sisam adasında da ölümlere neden oldu. Depremin merkez üssüne yakın bir noktada bulunan Sisam adasında birçok binanın duvarları yıkılmıştı. Tsunaminin de yaşandığı adada iki öğrencinin öldüğü, en az 8 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Yunan devlet televizyonu ERT'nin haberine göre, depremde Sisam Adası'nın Vathi kasabasında okuldan evlerine dönen 17 yaşlarında biri kız iki öğrenci, yıkılan eski bir evin duvarları altında kalarak yaralandı. Sisam Devlet Hastanesine kaldırılan öğrenciler müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Adada en az 8 kişinin de deprem sebebi ile yaralandığı açıklandı.

Depremde adadaki tarihi bir kilise yıkılırken, çok sayıda binada hasar oluştu. Yollarda çatlakların meydana geldiği adada tsunami nedeniyle birçok ev ve araç da su altında kaldı.

Sarsıntı, Yunanistan'da başkent Atina'dan Girit Adası'na kadar geniş bir alanda şiddetli şekilde hissedildi.

Yunanistan'ın Sisam Adası açıklarında ve İzmir’in Seferihisar ilçesi yakınlarında yaşanan depremin büyüklüğünü Yunan sismologlar 6.9 olarak duyurdu. 

Sisam'da 2 öğrenci can verdi ile ilgili etiketler Yunanistan deprem sisam samos
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.