Sırtına saplanan testere ile hastaneye geldi

Kocaeli'de bir inşaatta görünmez kaza yaşandı. İnşaatta çalışan bir işçi dengesini kaydedip yere düştü. Yerdeki demir testerenin sırtına saplandığı işçi bu halde hastaneye gitti. Sırtındaki demir testere hastanede itfaiye tarafından kesildi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, Hasan Akyol adlı kişi inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek yerde bulunan yaklaşık 40 santimlik demir testerenin üzerine düştü. Testere sırtına saplanan işçi kendi imkanlarıyla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti.

Sırtına saplanan testere ile hastaneye geldi

Akyol, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ameliyata alınmadan önce itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Hastanenin acil bölümünde, saplanan testerenin dışarıda kalan kısmı itfaiye ekiplerince kesildi.

Acilde yapılan işlemlerin ardından Hasan Akyol vücudunda kalan parçanın çıkarılması için ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İHA

Sırtına saplanan testere ile hastaneye geldi ile ilgili etiketler Kocaeli testere sırtına testere saplandı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.