Sırp uyuşturucu baronu Antalya'da yakalandı!

Sırbistan'ın aradığı Skaljarı adı ile bilinen suç örgütü lideri Jovica Vukotiç, KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Sırbistan'ın organize suç örgütü elebaşı olarak aradığı Jovica Vukotiç'in Türkiye'ye giriş yaptığı ve Antalya'da gizlendiği yönünde bilgi alınması üzerine, KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan takipte, Vukotiç'in Antalya Lara'da olduğu bilgisine ulaşıldı. Ekipler, Vukotiç'in Muratpaşa Lara'da olduğunu belirleyince geçtiğimiz Cumartesi günü harekete geçti. Vukotiç, Lara'da lüks bir araca binmek istediği sırada düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Vukotiç, yakalandığında polise gösterdiği pasaportun sahte olduğu anlaşıldı. Vukotiç, Sırbistan'a sınır dışı edilmek için Emniyetteki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresine teslim edildi. Sırbistan'ın bir süredir aradığı Vukotiç'in adı uyuşturucu kaçakçılığı ve uyuşturucu hesaplaşmalarındaki infazlarda geçiyor.

Sırp uyuşturucu baronu Antalya'da yakalandı! ile ilgili etiketler Sırp uyuşturucu Antalya mafya lideri yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.