Sırp golcü Mitrovic adım adım Beşiktaş'a

Premier Lig’de küme düşe hattında yer alan Fulham takımında forma giyen 26 yaşında Sırp golcü Aleksandar Mitrovic için Beşiktaş’ın teklif hazırlığında olduğu iddia edildi. Aboubakar ile yolların ayrılması sonrasında Mitrovic için yakın bir zamanda masaya oturulacağı belirtildi.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta şimdiden Devlet Ligi için hazırlıklar başladı. Yeni sezonda özellikle forvet hattında sıkıntı yaşamamak isteyen siyah beyazlıların Fulham forması giyen Mitrovic için zemin yoklamaya başladığı iddia edildi.

Sırp golcü Mitrovic adım adım Beşiktaş'a

Bu sezon Fulham forması ile 31 maçta 3 gol atıp 3’de asit kaydeden Mitrovic, 2018 yılında 24.7 milyon Euro karşılığında Newscastle United takımından transfer edilmişti. İçinde bulunduğumuz sezon içerisinde formu oldukça düşen ancak Sırbistan milli takımında şahane işler yaratan Mitrovic, ülkesinin forması giydiği takımda 3 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Beşiktaş’ta son yaşanan Aboubakar krizinin ardından takımda kalmayacağı netleşen Kamerunlu yıldızın istediği yıllık ücretten memnun kalmayan siyah beyazlı yönetimin Fulham takımının maçlarını tamamlamasının ardından ilk olarak Mitrovic için 2 senelik kiralık teklifi yapacağı iddia edildi.

Sırp golcü Mitrovic adım adım Beşiktaş'a - Resim : 2

Kamerunlu yıldız oyuncu Aboubakar’ın ise kesinlikle siyah beyazlı takımda kalmak ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediği de kaydedildi. Bundan sonraki süreçte ise Beşiktaş yönetiminin Antalyaspor maçının ardından transfer çalışmalarına yaz transfer dönemi gelmeden başlayacağı dile getirildi.

Sırp golcü Mitrovic adım adım Beşiktaş'a ile ilgili etiketler Beşiktaş Aleksandar Mitrovic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.