Şırnak'ta otobüs devrildi: 9 ölü, onlarca yaralı var...

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, İstanbul'dan Irak'a giden ve Irak uyruklu yolcuları taşıyan otobüs devrildi. Kazada 3'ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti. 2'si ağır 28 yaralı ise ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edildi.

İstanbul’dan, Irak’ın Erbil kentine yolcu taşıyan sürücüsünün adı belirlenemeyen ve Irak plakalı otobüs, Habur-Silopi arasındaki çevre yolunun 6'ıncı kilometresinde henüz belirlenemeyen bir nedenle, şarampole yuvarlandı.

Haberinin duyulması üzerine kaza bölgesine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada, biri hastanede olmak üzere 3'ü çocuk toplam 9 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 28 kişi de yaralandı.

Devrilen otobüsün altında kalan yaralıların çıkarılması için itfaiye ekipleri ve jandarma ekipleri de büyük çaba harcadı.

Jandarma ve polis ekipleri, kazının yaşandığı yerde geniş güvenlik önlemleri alırken, kurtarma çalışmaları nedeniyle, karayolu trafiğe kapatıldı.

Kazada sağ kurtulanlara bölgeye giden askerler yardımcı oldu. Kazada yaralanan 28 kişi, ambulanslarla Silopi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlatırken savcılık, kaza yerinde inceleme yaptı.

Şırnak'ta otobüs devrildi: 9 ölü, onlarca yaralı var... ile ilgili etiketler Şırnak Silopi Otobüs kaza facia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.