Şırnaklı imamın Koronavirüs'e karşı sumak tarifi gündeme oturdu!

Şırnaklı bir imamın, paylaştığı videoda Koronavirüs'ün çaresinin sumak olduğunu söylemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Sumak başlığı sosyal medyada bir anda ilk sıraya yerleşti.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, bir imam yaşlı bir kadından gelen mektubu okuyor. İmam, Şırnaklı kadının rüyasında Hz. Muhammed'i gördüğünü ve peygamberin "virüsün çaresinin sumak" olduğunu söylediğini aktarıyor.

Ardından İmam videoda sumak suyu tarifi veriyor. Sumakın suyla karıştırılmasını ve süzülerek içilmeye hazır hale geldiğini söyleyen imam, "Koronavirüs'ten korunmak için günde iki bardak sumak suyu için" tavsiyesinde bulunuyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU FİYATI ARTTI
Söz konusu videonun yayınlanmasının ardından Sumak başlığı sosyal medyada ilk sıraya oturdu. Konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda sumak fiyatlarının ise arttığı iddia edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de kendisine çok sayıda soru geldiğini belirterek Sumak konusu ile ilgili şu sözleri sarf etti...

Şırnaklı imamın Koronavirüs'e karşı sumak tarifi gündeme oturdu! ile ilgili etiketler İmam Şırnak sumak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.