Şırnak'ı karıştıran taciz iddiası!

Şırnak’ta, uzman çavuş olduğu belirtilen bir kişinin 13 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi. Kenti karıştıran iddia üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri A.A. adlı kişiyi gözaltına aldı. Valilik aşırı derecede alkollü olduğunu belirttiği uzman çavuşun görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi. Cumhuriyet Başsavcılığı da taciz iddialarına ilişkin soruşturma başlattı. Akşam saatlerinde savcılıkça nöbetçi hakimliğe sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şırnak'ı karıştıran taciz iddiası ve peşinden yaşanan olaylar gece 23.00 sıralarında yaşandı. 

Uzman çavuş olduğu belirtilen A.A. adlı şahsın bir apartman içinde 13 yaşındaki bir kız çocuğunu elle taciz ettiği iddiası üzerine vatandaşlar kişiyi yakalayıp darp etti. 

Merkez Yeni Mahallede yaşanan olay üzerine 155 ihbar hattına gelen çağrı üzerine güvenlik güçleri bölgeye sevk edildi. 

Vatandaşlar tarafından darp edildiği iddia edilen ve kamu görevlisi olduğu belirlenen A.A. adlı şahsın aşırı alkollü olduğu belirlenirken, çevreyi rahatsız edecek şekilde uygunsuz tavır ve hareketlerini sürdüren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. 

Şırnak'ta infiale neden olaya ilişkin hem Valilikten hem de Başsavcılık'tan peş peşe açıklamalar geldi. 

İşte Valiliğin olaya ilişkin açıklaması:

"15.07.2020 günü saat 01.00 sıralarında 155 İhbar hattına gelen çağrıda İlimiz Merkez Yeni Mahallede, vatandaşları rahatsız edecek hal ve hareketlerde bulunan bir şahsın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından darp edildiği ihbarı üzerine olay yerine Emniyet ekipleri intikal etmiş, olay mahallinde A.A isimli kamu görevlisinin aşırı derecede alkollü olduğu, çevreyi rahatsız edecek şekilde uygunsuz tavır ve hareketler sergilediği tespit edilmiş ve adı geçen şahıs gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerekli adli tahkikat başlatılmış, ayrıca hakkında idari tahkikat başlatılan bahse konu şahıs, adli ve idari soruşturmaların selameti açısından görevinden uzaklaştırılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Taciz iddiası üzerine kamu görevlisi olduğu belirlenen kişinin gözaltına alındığını belirten ve olaya ilişkin tahkikatin hassasiyet ve titizlikle sürdürüldüğünü belirten Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı ise olaya ilişkin açıklaması ise şöyle:

Şırnak'ı karıştıran taciz iddiası!

ŞIRNAK BAROSU: TUTUKLANDI

Olaya ilişkin son dakika gelişmesini ise Şırnak Barosu sosyal medya hesabından duyurdu. Baro'nun Twitter hesabından yapılan duyuruda, "14.07.2020 günü saat 23.00 sıralarında çocuk H'ye karşı çocuğun cinsel istismarı ve silahlı tehdit suçu olayının faili Şırnak Sulh Ceza Hakimliği'nde 15.07.2020 tarihinde tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir." denildi. 

Olayın takipçisi olunduğu vurgulandı. 

Şırnak'ı karıştıran taciz iddiası! - Resim : 2

Şırnak'ı karıştıran taciz iddiası! ile ilgili etiketler Şırnak Taciz Cumhuriyet Başsavcılığı Gözaltı uzman çavuş Şırnak Valiliği

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.