Sırıkla atlamada Buse Arıkazan'dan Türkiye rekoru

Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 90. Turkcell Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası'nda ilk gün müsabakaları tamamlandı. Buse Arıkazan, sırıkla atlamada Türkiye rekoru kırdı.

Atıcılar Olimpik Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde milli atlet Buse Arıkazan, sırıkla atlamada 4.42 metreyi geçerek Türkiye rekoru kırdı. Arıkazan, bu derecesiyle 4.40 metreyle yine kendisine ait Türkiye rekorunu geliştirmiş oldu.

REKOR ATLAYIŞ SONRASI MUTLULUĞUNU ATLETİZM FEDERASYONU BAŞKANIYLA PAYLAŞTI

Milli sporcu, rekor atlayışı sonrası mutluluğunu Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve antrenörü Cahit Yüksel ile paylaştı.

ATLAYIŞ GEÇERLİ SAYILSA DA DERECE TÜRKİYE REKORU OLARAK TESCİLENMEDİ

Öte yandan, üç adım atlamada Tuğba Danışmaz 14.42 metrelik derecesiyle yine kendisine ait (14.09) Türkiye rekorunu geçti. Ancak rüzgar hızının yüksek olması nedeniyle, atlayış geçerli sayılsa da derece Türkiye rekoru olarak tescil edilmedi.

CEZMİ OR KUAPASI'NI DA KAZANDI

Erkekler 100 metre mücadelesini birinci bitiren ve 10.24 saniye ile en iyi derecesini koşan atlet Kayhan Özer, aynı zamanda Cezmi Or Kupası'nı da kazanmış sayıldı.

Müsabakalar Pazar günü yapılacak yarışlarla tamamlanacak.

Sırıkla atlamada Buse Arıkazan'dan Türkiye rekoru ile ilgili etiketler Bursa 90. Turkcell Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası Buse Arıkazan sırıkla atlamada Türkiye rekoru
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.