Siri'de Bakan Soylu hakkında skandal ifadeler

AK Parti'li Şamil Tayyar, Apple cihazlarda bulunan Siri uygulamasına 'Süleyman Soylu' şeklinde seslendiğinde aldığı yanıtın ekran görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı. Uygulamada Süleyman Soylu isminin altında "Vatan haini - katil - hırsız - pedofili destekçisi" gibi ahlaksız ifadelerin yer aldığını gören Tayyar, "Şerefsizlikte sınır tanımıyorlar." dedi. Tepkilerin ardından o ifadelerin düzeltildiği görüldü.

AK Parti’li Şamir Tayyar, Apple uygulaması Siri’ye ‘Süleyman Soylu’ şeklinde seslendiğinde aldığı cevabın görselini paylaştı.

Süleyman Soylu ile ilgili etiket olarak "Vatan haini - katil - hırsız - pedofili destekçisi" gibi ahlaksızca ifadelerin yer aldığını paylaşan Şamil Tayyar'ın sosyal medya hesabından ateş püskürdü. 

Tayyar, "Siri’ye Süleyman Soylu bakanımızı sorunca, böyle bir cevap geliyor. Böyle bir namussuzluğa nasıl izin verilir, inanamıyorum. Şerefsizlikte sınır tanımıyorlar. Mutlaka hesabı sorulmalı." dedi.

Siri'de Bakan Soylu hakkında skandal ifadeler

TEPKİ SONRASI DÜZELTTİLER

Şamil Tayyar'ın paylaşımının ardından Apple, Süleyman Soylu ile ilgili ifadeleri düzeltti.

Siri'de Bakan Soylu hakkında skandal ifadeler - Resim : 2

 

Siri'de Bakan Soylu hakkında skandal ifadeler ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Apple Şamil Tayyar siri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.