Sırbistan deplasmanda Portekiz'i 90'da Mitrovic'le devirdi, Novak Djokovic evinde havale geçirdi!

Portekiz'i deplasmanda Aleksandar Mitrovic'in 90'da attığı golle 1-2 mağlup ederek 2022 Dünya Kupası vizesi alan Sırbistan'da büyük sevinç yaşanıyor. Belgrad'da sabaha kadar kutlamalar yapılırken, tenisin süper yıldızı Novak Djokovic'in sevinci sosyal medyaya damgasını vurdu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Grubu'nda son haftaya 18'er puanla giren Portekiz ile Sırbistan dün akşam Lizbon'da karşılaştı. Benfica'nın Luz Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf son dakika golüyle Sırplar oldu.

Son Avrupa şampiyonu Portekiz, Renato Sanchez'in 2. dakikada attığı 1-0 öne geçti. Seyircisi önünde maça golle başlayan Cristiano Ronaldo ve arkadaşları 33'te Dusan Tadic'in golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 bitti.

Beraberlik Portekiz'i grup lideri yapacaktı ancak Sırbistan'ın yıldız ismi Aleksandar Mitrovic 90. dakikada attığı kafa golüyle ülkesine zaferi getirdi. Bu sezon Fulham formasıyla 17 maçta 20 gol, 5 asistlik inanılmaz bir performans sergileyen ve Londra ekibini Premier League'e geri döndürmeyi hedefleyen 27 yaşındaki santrfor tarihi bir gole imza attı.

Sırbistan deplasmanda Portekiz'i 90'da Mitrovic'le devirdi, Novak Djokovic evinde havale geçirdi!

DJOKOVİC FENALIK GEÇİRDİ!

Sırplar'ın yaşayan efsanesi Novak Djokovic'in gol sevinci sosyal medyada olay oldu. Tenisin 1 numarası, Instagram'daki hikayelerinde paylaştığı çılgın gol sevinciyle adeta Sırp halkının duygularına tercüman oldu.

Sırbıistan geçen sene Mitrovic'in kaçırdığı penaltıyla EURO 2020 dışında kalırken İskoçya turnuvaya gitmişti. Mitrovic bu kez ülkesine 2022 FIFA Dünya Kupası biletini getiren isim oldu.

Sırbistan deplasmanda Portekiz'i 90'da Mitrovic'le devirdi, Novak Djokovic evinde havale geçirdi! ile ilgili etiketler Sırbistan Portekiz novak djokovic Aleksandar Mitrovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.