Sıradan Bir Adam filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Sıradan Bir Adam filmi izleyiciler tarafından şimdiden aratılmaya başladı. Gerilim türündeki filmin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar..

2019 tarihinde vizyona giren film gerilim ve dram severler için mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer alıyor. Sıradan Bir Adam, orjinal ismi ile An Ordinary Man filminin yönetmenliği Brad Silberling'in üstlenmiştir. Başrolünde ise Ben Kingsley, Hera Hilmar ve Peter Serafinowicz isimler yer almaktadır. Peki Sıradan Bir Adam filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Sıradan Bir Adam filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

SIRADAN BİR ADAM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Saklanmakta olan bir savaş suçlusu ve eski general, dış dünyayla tek bağlantısı olan hizmetçisiyle bir bağ kurar. Yetkililer savaş suçlusuna yaklaşmaya başladıkça ikili arasındaki güven test edilmeye başlayacaktır. “An Ordinary Man”, iki farklı insanın birbirine açılmasının, alışılagelmemiş ve beklenmedik bir arkadaşlık kurmasının mütevazı hikayesini anlatıyor.

SIRADAN BİR ADAM FİLMİ OYUNCU KADROSU

Ben Kingsley: The General
Her Hilmer: Tanja
Peter Serafinowicz: Miro
Robert Blythe: Grocer
Milorad Kapor: Policeman
Sobodan 'Boda' Nikovic: Hall Manager

Sıradan Bir Adam filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.