Sıradaki Gol Uzatmalarda Geçerli mi? İddaa Uzatmalar Dahil mi? İşte Son Kurallar 2022

İddaaseverler sıradaki gol uzatmalarda geçerli mi merak ediyor. Son yılların en çok oynanan şans oyunu iddaa kuponlarında yer verilen maçlara ve kurallarda dair meraklı araştırmalar devame diyor. İşte lig ya da kupa maçlarında sıradaki gol uzatmalarda geçerli mi, deplasman gol kuralı var mı sorularının yanıtı...

2021 yılında iddaa kuralları son durum hakkında şans oyunu oynayanlar araştırmalara başladı. Özellikle lig ya da kupa maçlarına oyun oynayıp kupon yapanlar maçların uzatmaya gitmesi ile birlikte sıradaki gol uzatmalarda geçerli mi, deplasman golü uzatmalarda var mı sorularına yanıt arıyor.

SIRADAKİ GOL UZATMALARDA GEÇERLİ Mİ?

Uzmanlar, uzatmalara giden basketbol maçlarında devre ve periyotlara bakılarak sonuçlar değerlendirilmektedir. Buna göre,

1- Yeni dönemle basketbol maçlarında değişikliğe gidiliyor. Eski dönem maçlarda ise alt veya üst seçenekler kupon yapıldığında uzatma süresi oynadığında yapılan kupona oyunun sonucunu etkilemiyordu.

2- Yeni dönemler birlikte, maç sonu için oynanan taraf ve alt-üst oyunlarında uzatma süreleri de oynadığınız oyunun sonucuna dahil ediliyor.

3- Normal süresinde biten karşılaşmalarda ise uzatma sonucunda hangi takım maçı kazanmışsa o takım maçın galibi sayılmakta. Eski dönemde ise maç uzatmaya gitmişse eğer, maçın sonucu berabere bitti sayılmakta.

Uzatmalarda deplasman golü kuralı geçerli mi? İddaa maç sonucu uzatmalar dahil mi? Sıradaki gol uzatmalarda geçerli mi?

İDDAA MAÇ SONUCU UZATMALAR DAHİL Mİ?

Eğer iddaa'da "2.5 ÜST" veya "KG VAR" gibi gollü seçenekleri aldıysanız kaybettiniz! Çünkü iddaa'da sadece 90 dakika skorları için geçerli. Uzatma anlarında ise "Canlı İddaa" oyunları açıktı ve örnek vermek gerekirse skor "2-2" iken uzatmalarda 1 gol daha çıkar oynamak için "Uzatmalar 3.5 Alt/Üst" gibi bir seçeneğe oynamanız gerekiyor.

Sıradaki Gol Uzatmalarda Geçerli mi? İddaa Uzatmalar Dahil mi? İşte Son Kurallar 2022 ile ilgili etiketler Milli Piyango sıradaki gol uzatmalarda geçerli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.