Sipariş platformu Getir, n11.com’a hissedar olmak için Rekabet Kurumu’na başvuru yaptı

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde duyurulan bilgiye göre Getir, sermaye artırımı yoluyla n11.com'un hissedarı olmak için kuruma başvurdu.

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde duyurulan bilgiye göre Getir, sermaye artırımı yoluyla n11.com'un hissedarı olmak için kuruma başvurdu.

Rekabet Kurumu tarafından duyurulduğu üzere Getir Perakende Lojistik AŞ, sermaye artırımı yoluyla n11.com’un resmi ticari adı Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim AŞ’de hisse sahibi olmak üzere kuruma başvurusunu gerçekleştirdi.

Online sipariş platformu Getir, alışveriş sitesi n11.com hisselerini kısmi satın alma işlemleri için inceleme sürecini geçtiğimiz aylarda başlatmıştı. Platform, önceki hafta da Şok market zinciri için de niyet mektubu imzaladı.

Geçtiğimiz Haziran ayında sağladığı 555 milyon dolarlık yatırımla 7,5 milyar dolar değere ulaşan Getir, Avrupa’da yedi ülkede faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde ABD’nin Illinois eyaletinde faaliyete geçeceğini duyuran platform, böylece hizmet verdiği ülke sayısı toplamını 9’a çıkarmış oldu.

Sipariş platformu Getir, n11.com’a hissedar olmak için Rekabet Kurumu’na başvuru yaptı ile ilgili etiketler Getir n11 hisse satışı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.