Sipahi neden final yapıyor? Sipahi dizisi bitti mi?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Sipahi, 8. bölüm ile final yapıyor. Yapımı yakından takip edenler ise Sipahi dizisinin neden final yaptığını merak ediyor.

Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Sipahi dizisi 8. bölüm ile final yaparak sevenlerine veda ediyor. Başrollerinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım’ın oynadığı Sipahi, aksiyon dolu bölümleriyle az da olsa seviliyor.

8. bölümü ile 30 Ocak Pazartesi akşamında final yapacak olan Sipahi dizisi oyuncularından bazıları sosyal medya üzerinden şimdiden izleyenlere veda etti. Son dönemde yeni yayınlanan dizilerin kurbanı olan Sipahi’de oyuncuların hangi yapımlarda rol alacağı şimdiden merak edilmekte.

Sipahi Dizisi Neden Final Yapıyor?

Reytinglerde bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Sipahi dizisi 30 Ocak akşamında yayınlanacak 8. bölüm ile Show TV ekranlara veda ederek final yapıyor.

Sipahi neden final yapıyor? Sipahi dizisi bitti mi?

Sipahi 8. Bölüm Final Özeti

Roket Suriye’den, Ankara’yı vuracak şekilde konumlanacaktır. Sipahi ekibi bu saldırı riskini nasıl yok edecektir?

Roket Suriye’den, Ankara’yı vuracak şekilde konumlanacaktır. Sipahi ekibi bu saldırı riskini nasıl yok edecektir? Canan, Habtor’un elindedir. Ali, deşifre olma riski nedeniyle Habtor’a ulaşamamaktadır. Habtor ise karısını ve kızını geri alamazsa Canan’ı öldürmeye kararlıdır. Yıldırım’ı bu kez de dinlemeyen Ali, Ivan’la buluşmaya gidecektir. Ali, Canan’ı kurtarmak zorundandır. Başına çuval geçirilmiş bir kadını öldürmesi emri verilir. Bu kadın Canan ise Ali ne yapacaktır? Ali, Ezgi ve Yusuf, Fahrettin’i hastane yatağında öldürmeye çalışan İranlı kadın ajanı ele geçirmeyi başaracaklardır.

Sipahi neden final yapıyor? Sipahi dizisi bitti mi? - Resim : 2

Peki roket Suriye’de nerededir? Canan’ın kanıyla yazılmış mesajına ulaşan Ali, Canan’a canlı ulaşabilecek midir? Ali ve Canan’ı zor bir oyun beklemektedir. Habtor her zamankinden daha acımasız, kan kokusu almış bir köpekbalığı gibidir. Kurşunlarının hedefinde masumlar hatta bebekler bile vardır. Ama unuttuğu bir şey var; Sipahi ekibi dimdik ayakta ve karşısındadır.

 

Sipahi neden final yapıyor? Sipahi dizisi bitti mi? ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.