Sipahi ilk bölüm izle! Show TV Sipahi 1. bölüm full izle

Sipahi ilk bölüm ile Show TV. Pazartesi akşamları yayınlanan Sipahi 1. bölüm full izle dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda olacak.

Sipahi ilk bölüm ile 12 Aralık akşamında Show TV de. Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in oynadığı Sipahi 1. bölüm full izle dizi bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda.

Sipahi ilk bölümünde; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği genç, cesur ve yetenekli ajan Korkut Ali, vatan için gözünü bile kırpmadan göreve koşmaktadır.

Sipahi ilk bölüm izle! Show TV Sipahi 1. bölüm full izle

Kendini sürekli tehlikeye atmaktan geri durmayan Ali, yeni görevinde Türkiye üzerine büyük bir komplonun planlandığını ortaya çıkarır. Bunun üzerine MİT içerisinde bir efsane olarak anılan eski istihbaratçı Yıldırım Bozok göreve geri döner.

Ancak bu geri dönüş ile Yıldırım’ın geçmişi de onun peşinden gelecektir. Vatanı korumanın bir meslek değil, bir haysiyet konusu olduğunu bilen Ali ve Yıldırım, Türkiye’nin geleceğini korumak zorundadır. Hayaletler tarafından Türkiye üzerinde oynanan gölge oyununda perdeyi aralamaları gerekecektir.

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir.

Sipahi ilk bölüm izle! Show TV Sipahi 1. bölüm full izle - Resim : 2

Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

Sipahi ilk bölüm izle! Show TV Sipahi 1. bölüm full izle ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi Show TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.