Sipahi final izle! SİPAHİ dizisi 8. bölüm full izle

Sipahi 8. bölüm finali ile Show TV de. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Sipahi dizisinin tamamı Youtube platformunda olacak.

Sipahi 8. bölüm finali ile 30 Ocak akşamında yayında. Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Sipahi dizisinin tamamı Youtube platformunda.

Başrollerinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım’ın oynadığı Sipahi son bölümünde; Roket Suriye’den, Ankara’yı vuracak şekilde konumlanacaktır. Sipahi ekibi bu saldırı riskini nasıl yok edecektir?

Roket Suriye’den, Ankara’yı vuracak şekilde konumlanacaktır. Sipahi ekibi bu saldırı riskini nasıl yok edecektir? Canan, Habtor’un elindedir. Ali, deşifre olma riski nedeniyle Habtor’a ulaşamamaktadır. Habtor ise karısını ve kızını geri alamazsa Canan’ı öldürmeye kararlıdır. Yıldırım’ı bu kez de dinlemeyen Ali, Ivan’la buluşmaya gidecektir.

Sipahi 8. bölüm full izle

Ali, Canan’ı kurtarmak zorundandır. Başına çuval geçirilmiş bir kadını öldürmesi emri verilir. Bu kadın Canan ise Ali ne yapacaktır? Ali, Ezgi ve Yusuf, Fahrettin’i hastane yatağında öldürmeye çalışan İranlı kadın ajanı ele geçirmeyi başaracaklardır.

Peki roket Suriye’de nerededir? Canan’ın kanıyla yazılmış mesajına ulaşan Ali, Canan’a canlı ulaşabilecek midir? Ali ve Canan’ı zor bir oyun beklemektedir. Habtor her zamankinden daha acımasız, kan kokusu almış bir köpekbalığı gibidir. Kurşunlarının hedefinde masumlar hatta bebekler bile vardır. Ama unuttuğu bir şey var; Sipahi ekibi dimdik ayakta ve karşısındadır.

 

Sipahi final izle! SİPAHİ dizisi 8. bölüm full izle ile ilgili etiketler Sipahi Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.