Sintek Group’tan ‘’iz bırakan’’ reklam filmi! Harun Erdenay ile iş dünyasında takım ruhuna dikkat çekildi

Sintek Group, Türk millî eski basketbolcu ve eski Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay’ı oynattığı reklam filminde iş dünyasında takım ruhu olması gerektiğine dikkat çekti.

Sintek Group, “İz Bırakır” mottosuyla öne çıkan ve Türk Basketbolunun “Pegasus”u Harun Erdenay’ın rol aldığı yeni reklam filmini kamuoyuyla paylaştı.

Sintek Group’tan ‘’iz bırakan’’ reklam filmi! Harun Erdenay ile iş dünyasında takım ruhuna dikkat çekildi

Çimento, demir-çelik ve enerji sektörlerinde anahtar teslimi kurduğu ve işletmeye aldığı tesislerin yanı sıra proje geliştirme, mühendislik ve danışmanlık alanlarında ulusal ve uluslararası sunduğu hizmetlerle tanınan Sintek Group, basketboldan yola çıkarak takım ruhuna ve takım oyununa vurgu yapıyor.

TAKIM RUHUNUN İŞ HAYATINDAKİ ROLÜ YENİDEN TANIMLANIYOR

Reklam filminde Türk millî eski basketbolcu ve eski Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Sintek Group’un “iz bırakır” mottosuyla takım ruhunun iş hayatındaki rolünü yeniden tanımlıyor. Başarının anahtarının takım oyunu olduğunu vurgulayan reklam filmi Harun Erdenay’ın başarı dolu kariyerine de atıfta bulunuyor.

Hayatın her alanında iz bırakan projelere imza atan, hem Türkiye’de hem yurt dışında yaptığı çalışmalarla fark yaratan Sintek Group, reklam filminde basketbolun da hayat gibi hırs, yetenek, takım ruhu, analitik zekâ, güç gibi olgulardan beslendiğini izleyicilere aktarıyor.

Sintek Group’tan ‘’iz bırakan’’ reklam filmi! Harun Erdenay ile iş dünyasında takım ruhuna dikkat çekildi ile ilgili etiketler Reklam sintek group Harun Erdenay
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.