Sinop'ta korku dolu anlar: Saniyeler içinde azgın sel sularına kapıldı!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketinden korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. 11 Ağustos günü başlayan felaketten korkunç bir görüntü ortaya çıktı. Sinop ve Kastamonu'nun iki ilçesini bağlayan köprünün yıkılış anı, bir vatandaş tarafından dehşet içinde kaydedildi. İşte o anlar...

Sinop’un Türkeli ilçesi ile Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesini birbirine bağlayan, aynı zamanda iki ilin bağlantısını sağlayan Çayağzı Köprüsü'nün yıkılış anı, Çatalzeytin’de çevredeki bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

"KÖPRÜ YIKILIYOR, UZAKLAŞIN"

Görüntülerde, vatandaşın köprünün yakınlarında bulunan vatandaşları "Köprü yıkılıyor, uzaklaşın" diyerek uyardığı da kameraya yansırken, köprünün bir bölümü saniyeler içinde azgın sel sularına kapılıyor.

Kaynak: İHA

 

 

Sinop'ta korku dolu anlar: Saniyeler içinde azgın sel sularına kapıldı! ile ilgili etiketler Sinop Sel (Doğa olayı) Karadeniz felaket

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.