Sinop'ta bir ev sele kapılarak yıkıldı!

Sinop'ta sabah saatlerinde şiddetini artıran yağışlar hayatı felç etti. Dehşet veren görüntülerin geldiği Ayancık ilçesine bağlı Yenikonak köyünde tek katlı bir evin yıkıldığı anlar kameraya yansıdı. Vatandaşlar binaların çatılarına çıkıp beyaz örtü sallayarak kurtarılmayı bekledi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Sinop'ta akşam saatlerinde aralıklarla devam eden sağanak, sabah şiddetini artırdı. Sağanak nedeniyle Sinop'un Ayancık ilçesinde bulunan dere taştı, bazı mahallelerde vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Birçok araç ise sel sularına kapıldı.

Sinop'ta bir ev sele kapılarak yıkıldı!

KORKUNÇ ANLAR KAMERADA

İlçeye bağlı Yenikonak köyünde tek katlı evin yıkılıp, sel sularına kapıldığı ve yan binaların çatılarına çıkanların ellerinde beyaz örtü sallayarak, kurtarılmayı beklediği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, kayıt yapan kişinin ise "Ev yıkıldı, acil yardım bekliyoruz. Lütfen yardım edin, insanlar çatılarda" dediği duyuldu.

Sinop'ta bir ev sele kapılarak yıkıldı! - Resim : 2

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Elektrik direğinin sel sularıyla yıkıldığı anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda arama- kurtarma ekibi, bot ve helikopter destekli olarak çalışmalara başladı. Çay üzerindeki köprü hasar görürken, sel sularına kapılan araç ise sürüklendi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Park halindeki araçlar ve bazı iş makineleri de sel suları arasında kaldı. İlçede mahallelere ulaşımın sağlandığı bağlantı yolu ise çöktü.

Sinop'ta bir ev sele kapılarak yıkıldı! ile ilgili etiketler Sinop Ayancık sel felaketi şiddetli yağış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.