Sinoplu işadamları Turgay Öztürk ile 'yola devam' dedi

Kısa adı SİAD olan Sinoplu İş Adamları Derneği, 13. Olağan Genel Kurulu, Esenler Kültür Merkezi’nde yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurula çok sayıda siyasetçi, bürokrat sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri katılırken, tek liste ile gidilen seçimde Turgay Öztürk ve yönetim kurulu oy birliği ile seçildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Karadeniz’in incisi,huzur ve mutluluk şehri Sinoplu işadamları yeni başkanları ile yönetim kurulunu seçti.

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD), 13. Olağan Genel Kurulu, Esenler Kültür Merkezi’nde yaklaşık 700 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurula çok sayıda siyasetçi, bürokrat sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

SİNOPLULAR SİAD İÇİN BİRARAYA GELDİ!

Kahvaltı ile başlayan kongrede, Ak Parti 22. Dönem Sinop Milletvekili Cahit Can ile 25. Dönem Sinop Milletvekili ve MÜSİAD Sinop Başkanı Cengiz Tokmak, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtuna, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, SİNKON Genel Başkanı Bahattin Demircan, TÜSİDEF Genel Başkanı İsmail Kabakçı, İstanbul Sinop Spor Başkanı ve SİAD Onursal Başkanı Rafet Orhan, BEKA-DER Genel Başkanı Fatih Candar Can,SİAD Onursal Başkanları Mukadder Yıldırım, Yusuf Özer ve Nihat Önder ve Sinoplu Gazeteci SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, Prof.Dr.Selim Candan, Prof.Dr Mesut Şener Eski Müsteşarlarımızdan Mustafa Kemal Zengin’in yanı sıra, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve temsilcileri ile SİAD üyeleri hazır bulundu. Divan Başkanlığını 25.Dönem Sinop Milletvekili ve MÜSİAD Sinop Başkanı Cengiz Tokmak’ın yaptığı genel kurulda SİAD faaliyetleri paylaşıldı. Yapılan protokol konuşmalarında SİAD’ın önemine vurgu yapılarak yapılan işlerden ve faaliyetlerden duyulan memnuniyet ifade edildi.

Sinoplu işadamları Turgay Öztürk ile 'yola devam' dedi

BAŞKAN TURGAY ÖZTÜRK: ”SİAD KAZANDIRIR KAZANDIRACAK!”

Genel Kurul’a hitap eden SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk yaptığı konuşmasında, ”Daha yeni başlıyoruz. “SİAD Kazandırır.” parolası ile yola çıktıklarını söyleyerek, önemli projelere imza atarak, Sinop ve iş dünyasına hizmet etmek istediklerini kaydetti.

Öztürk, “Benim dedikodu ile o onu söylemiş, bu bunu demiş ile kaybedecek vaktim yok. Ben ekibimle çalışmak istiyorum ve üretmek istiyorum. Sinop iş dünyasına, iş ve istihdam yaratmak istiyorum. Önümüzdeki süreçte yapılacak projelerle, bu derneği bir adım daha öteye nasıl taşırım onun derdindeyim.” diye konuştu.

Sinoplu işadamları Turgay Öztürk ile 'yola devam' dedi - Resim : 2

Kongre öncesi yaşananlara da değinen Genel Başkan Turgay Öztürk, sürecin hiç şık olmadığını, Sinop’a, "iş adamıyım!” diyen kimseye yaşananların yakışmadığını ifade ederek, “Alınan kararlar ve uygulamalar ile ilgili olarak sıkıntısı olanlar mahkemelere gidebilir. Yapılan tüm işlemler hukuka uygundur ve hukuk departmanımız gereğini yapmıştır.” dedi ve gündemdeki konular hakkında genel kurulu belgeleriyle bilgilendirdi. Önümüzdeki süreçte projelerini de kamuoyu ile paylaşan Genel Başkan Turgay Öztürk, tüm Sinop iş insanlarını SİAD çatısı altında birleşmeye davet ederek, katılımcılara teşekkür etti.

Sinoplu işadamları Turgay Öztürk ile 'yola devam' dedi - Resim : 3


SİAD YENİ YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI YAPACAK

Tek liste ile gidilen kongrede, SİAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri, tek tek katılımcılara tanıtıldı. Seçim sonrasında, Turgay Öztürk ve yönetim kurulu oy birliği ile seçildi. Sinopluların büyük ilgi gösterdiği SİAD olağan üstü genel kongresi sonunda, görene getirilen yeni yönetimin önümüzdeki hafta toplanarak görev bölümü yapması bekleniyor.

Sinoplu işadamları Turgay Öztürk ile 'yola devam' dedi - Resim : 4

Sinoplu işadamları Turgay Öztürk ile 'yola devam' dedi ile ilgili etiketler SİAD Sinoplu İş Adamları Derneği 13. Olağan Genel Kurulu SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.