Sinoplu afetzede: İtiraf edeyim hiç beklemiyordum böyle bir operasyonu

Selin vurduğu Sinop Ayancık'ta incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir vatandaş ile sohbet etti. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten ceza aldığını belirtip yapılan hizmetlerden sonra pişman olduğunu ifade eden vatandaş, "Ayancık adına şu ana kadarki selin yönetimi için çok teşekkür ediyorum. İtiraf edeyim hiç beklemiyordum böyle bir operasyonu. Allah razı olsun" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel felaketinin yaşandığı Sinop Ayancık'ta devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Bakan Karaismailoğlu, incelemeleri sırasında ilçe sakinleriyle sohbet edip bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

"BÖYLE BİR İLGİ BEKLEMİYORDUM"

Bakan Karaismailoğlu, bu esnada bir vatandaşla dikkat çeken bir sohbet gerçekleştirdi. Bölgede yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu belirten vatandaş, Karaismailoğlu'na şunları söyledi:

Ayancık adına, şu ana kadarki selin yönetimi için çok teşekkür ediyorum. Canımızsınız. Allah razı olsun. İtiraf edeyim hiç beklemiyordum böyle bir operasyonu. Ben sevgili reisimize hakaret etmekten 10 ay 20 gün hapse girmiş bir kişi olarak özür diliyorum. Pişmanım yani.

"DEVLET MİLLET İÇİN VAR"

Bu sözlerin üzerine Bakan Karaismailoğlu, "Devlet, millet için var. Devlet bugünler için var, sizin için var. Hep birlikte bunların üstesinde geleceğiz" diyerek vatandaşa yanıt verdi.

Sinoplu afetzede: İtiraf edeyim hiç beklemiyordum böyle bir operasyonu ile ilgili etiketler Sinop Afetzede sel fekaleti Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.