Sınırötesi operasyonlar muhalefeti rahatsız etti: CHP'li Levent Gök Erdoğan'ı suçlayıp teröristleri aklamaya çalıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde barınan hain teröristlere yönelik yeni operasyon sinyalleri vermişti. Bu operasyon sinyalleri, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ü rahatsız etti. Gök, terör olaylarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekatları ile sınır ötesinde terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbeler vurulmuş ve çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Suriye'nin kuzeyinde barınan hain teröristlere yönelik yeni operasyon sinyalleri vermişti.

 MUHALEFET RAHATSIZ OLDU

Muhalefeti rahatsız eden operasyon mesajıyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Suriye'de terör hedeflerine yönelik başlatmayı planladığı harekata karşı çıkarak, "Buradan Avrupa Birliği'ne (AB), Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Komisyonuna seslenmek istiyorum. Bizler kendi ülkemizde demokratik sistemin yeniden inşası için mücadelemizi veriyoruz. Seçimlerden sonra demokrasisi gelişmiş, Avrupa Birliği normlarını uygulayan, yurtta ve dünyada barışı savunan bir Türkiye göreceksiniz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın" demişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SORUMLU TUTTU 

Son olarak CHP'li bir isim daha skandal açıklamalarda bulundu. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin kuzeyindeki işgalinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tuttu

 Halk TV yayınında konuşan Gök, "Terör koridorunu dağıtmak üzere operasyon yapıldı diyeceklerdir" sözlerine üzerine, "Zaten yıllardır problem devam ediyor. Nedeni de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kontrolün verilmesine neden olan Erdoğan'dır. Beşşar Esed'in kontrolündeyken kontrolün oraya verilmesini sağlayan kişi bizzat Erdoğan'dır. O yüzden bu sözleri söyleme hakkı yoktur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak söylüyoruz, 'Esed'le oturup konuşup oradaki sorunları çözün' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Sınırötesi operasyonlar muhalefeti rahatsız etti: CHP'li Levent Gök Erdoğan'ı suçlayıp teröristleri aklamaya çalıştı ile ilgili etiketler Barış Pınarı terörist Fırat Kalkanı zeytin dalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP'li Levent Gök
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.