Sinirlerine hakim olamadı! Hadise 'hamilelik' açıklaması yaptı ancak Mehmet Dinçerler hakkında sessiz kaldı

4,5 aylık evli olan Hadise ile Mehmet Dinçeler evliliğindeki kriz iddiaları Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında masaya yatırıldı. Programın sunucularından Bircan Bali, evliliklerinde kriz çıktığı konuşulan Hadise'nin 3,5 aylık hamile olduğunu ve bu bilginin kesin olduğu söyledi. Hamilelik haberleri karşısında oldukça sinirlenen Hadise bu iddiaya yanıt verdi ancak eşiyle arasındaki kriz hakkında açıklama yapmaktan geri durdu.

Kısa süre önce hayatını birleştiren Hadise ile Mehmet Dinçerler arasındaki iddialar magazin basınında geniş yer buldu. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen ve karşılıklı olarak yüzük takmayan çiftin evlerini bile ayırdıkları konuşulmaya başlandı. Hadise'nin Riva'daki villalarından eşyalarını toplayıp bekarken yaşadığı evde kalmaya karar verdiği öne sürüldü. Mehmet Dinçerler'in çocuk istediği ancak Hadise'nin kariyerine odaklandığı söylentileri ortaya atıldı. Tüm bu iddialar konuşulurken Hadise hakkında yeni bir olay daha konuşulmaya başlandı. 



BİRCAN BALİ, HADİSE'NİN HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Son olarak bugün Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise'nin 3,5 aylık hamile olduğu konuşuldu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde İzmir'de verdiği konseri sırasında durup dururken ağlamasıyla ilgili konuşan programın sunucularından Bircan Bali yaptığı açıklama ile şoke etti. Bircan Bali, Hadise'nin 3,5 aylık hamile olduğunu ve bu bilginin kesin olduğunu savundu. Hadise'nin konseri sırasında ağlamasını da çocuğu düşürmüş olabilme ihtimaline bağladı.

''KESİN BİLGİ: HADİSE 3,5 AYLIK HAMİLE''

Hadise'nin tedavi görerek hamile kaldığını söleyen Bircan Bali canlı yayında şu açıklamayı yaptı: ''Mehmet Dinçerler ile Hadise arasında mevzular devam ediyor. Evlilik krizlerinin sebebinin çocuk istekleri olduğu söyleniyor. Hadise'nin kariyer odaklı, Mehmet Dinçerler'in çocuk odaklı olduğu söyleniyor. Tam uydurma! Ben izleyiciye bir şey söylemek istiyorum. Bildiğim bir şey var ve korktuğum bir şey de var. Arkadaşlar şöyle bir şey söyleyeyim, kesin bilgi: Hadise 3,5 aylık hamile. Hamileliğinden dolayı çok yoğun bir işini iptal etti. Sözleşmesini iptal etti. Bu gözyaşlarının sebebi çocuğu düşürmek olabilir mi diye korkuyorum. Çünkü çocuk tedaviyle oldu. Şimdi korkuyorum hamileliği mi sonlandı yoksa hamile olduğu için mi duygusal. Tedaviyle gerçeklemiş bir gebelik var. Allah korusun çocuk düştüyse Hadise toparlayamaz.''

bircan bali

HADİSE, BİRCAN BALİ'NİN AÇIKLAMASINA YANIT VERDİ



Bircan Bali'nin bu açıklaması karşısında oldukça sinirlenen ünlü popçu Hadise, hamilelik iddialarına daha fazla sessiz kalamadı. Hamile olup olmadığı merak edilen Hadise, hakkında çıkan bebek iddialarını yalanladı. I

nstagram hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı,  "Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan rahatsızım. Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri sonrası açıklama yapma gereği duydum. Hamile değilim ve bunun için tedavi görmüyorum" ifadelerini kullandı.

hadise - mehmet dinçerler

Bebek iddiaları karşısında açıklama yapan ve hamile olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Hadise'nin eşiyle arasındaki kriz iddiaları karşısında sessiz kalması ise dikkat çekti. 

 

Sinirlerine hakim olamadı! Hadise 'hamilelik' açıklaması yaptı ancak Mehmet Dinçerler hakkında sessiz kaldı ile ilgili etiketler Hadise Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Sosyal Medya mehmet dinçerler Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.