Sınırın hemen ötesinde art arda bombalı saldırılar yaşanmaya başladı!

Suriye’nin Halep kentinde yer alan Azez, El Bab ve Afrin ilçelerinde düzenlenen ve arkasında PKK/PYD olduğu düşünülen birçok bombalı saldırıda, en az 1 sivil hayatını kaybetti, 6 sivil de yaralandı.

Suriye’nin Halep kentinde bulunan Azez, El Bab ve Afrin ilçelerinde 3 bombalı saldırı düzenlendi. Saldırılarda ilk belirlemelere göre en az 1 sivil hayatını kaybederken, 6 sivilin de yaralandığı aktarıldı.

Sınırın hemen ötesinde art arda bombalı saldırılar yaşanmaya başladı!

Azez kentinde, bir araca yerleştirilen el yapımı bombanın (EYP) patlatılması sonucu ve 1 sivilin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Sınırın hemen ötesinde art arda bombalı saldırılar yaşanmaya başladı! - Resim : 2

El Bab ve Afrin’deki bombalı saldırıların ise intihar bombacıları tarafından düzenlendiği ifade edilerek, El Bab’da 3, Afrin’de 3 olmak üzere toplam 6 sivilin yaralandığı aktarıldı.
Saldırıların, terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlendiği düşünülüyor.

 

Sınırın hemen ötesinde art arda bombalı saldırılar yaşanmaya başladı! ile ilgili etiketler Saldırı PKK PYD terör patlama Suriye Halep ölü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.