Sınıra dev haç dikip bunu söylediler!

Türkiye ile Yunanistan arasındaki Doğu Akdeniz gerilimi sürerken, Atina hükümetinden provokatif bir hamle daha geldi. Hükümet, Türkiye sınırında yer alan Yeni Bosna (Nea Vissa) köyüne dev bir haç dikti.

Yunanistan dün Meriç Nehri sınır bölgesinde bir provokasyona daha imza attı. Doğu Akdeniz’de gerilimi tırmandıran Atina yönetimi, Yunanistan ile Türkiye arasında sınır bölgesi köylerinden biri olan Yeni Bosna’ya (Nea Vissa) dev haç dikildi.

TÜRKİYE'DEN GÖRÜNECEK ŞEKİLDE IŞIKLANDIRILDI

Haçın açılışı ise papazların duaları eşliğinde törenle yapıldı. Haç, Türkiye’den görülecek şekilde yerleştirilerek ışıklandırıldı.

Sınıra dev haç dikip bunu söylediler!

“TÜRKLER BUNU HER GÖRDÜKLERİNDE BİZİ HATIRLAYACAK”

Askeri ve bölgedeki yetkililerin de katıldığı törende papazlar eşliğinde haça dualar okundu. Batı Trakya bölgesindeki Yunan medyası olaya geniş yer verirken, törende kısa konuşma yapan papazlar “Türkler bunu her gördüklerinde bizi hatırlayacak” dedi.

 DHA

Sınıra dev haç dikip bunu söylediler! ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan Hac sınır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.