Sınır kentinde askeri hareketlilik! Zırhlı araçlar sınıra ulaştı...

Suriye sınırına gönderilen zırhlı araçlar, Mardin’in Kızıltepe ilçesine ulaştı. Öte yandan, dün sınıra zırhlı araç taşıyan tırlar ise araçları bıraktıktan sonra döndü.

Çeşitli birliklerden, Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen zırhlı araç yüklü tırlar, Kızıltepe ilçesine ulaştı.

Tırların buradan Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine doğru hareket ettiği görüldü. Tırların geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.

zArhlA3

15 ARAÇLIK KONVOY, SURİYE SINIRINA DOĞRU HAREKET ETTİ

Şanlıurfa'da konuşlu birliklerden gönderilen askeri araçlar ve personel, zırhlı eskort eşliğinde Gaziantep'ten geçerek Hatay istikametine hareket etti.

Güvenlik önlemleri altında götürülen konteyner, tank ve zırhlı personel taşıyıcıların, Suriye sınırına konuşlanan birliklere takviye amaçlı gönderildiği öğrenildi.

zArhlA4

zArhlA2

Sınır kentinde askeri hareketlilik! Zırhlı araçlar sınıra ulaştı... ile ilgili etiketler Kızıltepe Mardin Afrin Hatay asker sevkiyat zırhlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.