Sınır kapısında 808 kilogram eroin ele geçirildi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Gürbulak Sınır Kapısı'nda 808 kilogram eroin ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Pekcan, yakalanan uyuşturucunun bugüne kadar gümrük kapılarında ele geçirilen en yüksek eroin miktarı olduğunu söyledi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan gümrük kapısında yakalanan 800 kiloyu aşkın uyuşturucu ile ilgili açıklamada bulundu. 

Pekcan, "Gürbulak'ta 808 kilogram eroin ele geçiren ekiplerimiz, gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı. 

Bakan Pekcan sıcak gelişmeyi, beraberindeki heyetle Şanlıurfa Valiliği'nde bir araya geldiği esnaf ve sanatkarların talep ve önerilerini dinlediği toplantıda duyurdu.

Toplantıda, yeni bir bilgiyi paylaşmak istediğini, güzel bir haber aldığını söyleyen Pekcan, "Gürbulak'ta 808 kilogram eroin ele geçiren ekiplerimiz, gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdi. Ben bu yakalamada emeği geçen tüm gümrük çalışanlarımıza, bakanlığımızın bütün çalışanlarına da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Sınır kapısında 808 kilogram eroin ele geçirildi ile ilgili etiketler Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı sınır kapısı uyuşturucu Gürbulak eroin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.