Sinemia, Oscar tahminlerini açıkladı

Özel Sinema Kulübü Sinemia'nın düzenlediği Oscar anketinde favori film 823 bin oy ile La La Land oldu.

Sinemia', düzenlediği anketle Oscarlar öncesinde Türkiye’deki sinemaseverlerin nabzını tutuyor. 15 günden bu yana yayında olan ankete katılan 65 bin kişi, toplam 823 bin oy verdi.

TÜRKİYE’NİN FAVORİSİ DE LA LA LAND

Bu sonuçlara göre, Oscarlara damgasını vuracak isim, şaşırtıcı olmayan biçimde La La Land. Yılın başından beri ödülleri toplamaya devam eden film, En İyi Film kategorisinde Türk izleyicisinden yüzde 48 oranında oy almış durumda. Filmin yıldızlarından Ryan Gosling yüzde 40 ile En İyi Erkek Oyuncu kategorisinin favorisi. En İyi Kadın Oyuncu listesinde ise, yüzde 58 oy alan Emma Stone’u, Jackie’deki performansıyla göz dolduran Nathalie Portman takip ediyor. Film en iyi yönetmen, en iyi özgün senaryo gibi en çok merak edilen tüm dallarda tartışmasız başı çekiyor.

Sinemia,  Oscar  tahminlerini açıkladı

KADINLAR LA LA LAND, ERKEKLER HACKSAW RİCH DEDİ

En iyi film dalının ilk üç sıradaki adaylarına baktığımızda ankette verilen oyların dağılımında cinsiyetin de belirleyici olduğu göze çarpıyor. En iyi film dalında kadın oylarının çoğu La La Land’de toplanırken, Hacksaw Rich’e verilen oyların büyük çoğunluğunu erkekler oluşturuyor. Arrival filmi ise kadın erkek oranını daha eşit gördüğümüz filmlerden.

ÇEKİŞME GİDEREK ARTIYOR

Bunlarla birlikte En İyi Yardımcı Erkek kategorisinde Ay Işığı – Moonlight’ta izlediğimiz Mahershala Ali ile Lion’daki Dev Patel arasında bir çekişme görülüyor. Her iki oyuncu da yüzde 29 oy oranıyla birinciliğe oynuyor.

Bir diğer çekişmeli kategori ise En İyi Animasyon. Her yaştan izleyiciyi ekran karşısında sevimlilik krizine sokan Zootrapolis ile rengarenk bir macera sunan Moana, yüzde 40 seviyelerinde oy almış durumdalar.

EN İYİ TAHMİNE 6 AYLIK SINIRSIZ SİNEMA KEYFİ HEDİYE

Tüm dünyadan sinema tutkunlarının merakla beklediği Akademi Ödülleri 26 Şubat günü Kaliforniya'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. Oscar günü saat 17.00’ye kadar oy verilebilecek Sinemia anketinde en iyi tahmini yapan kişi 6 aylık Sinemia Premium Üyelik kazanacak. Böylece 6 ay boyunca ek bir ücret ödemeden Türkiye'nin tüm sinema salonlarında sınırsızca film izleyebilecek. Sinemia Kartı ile 400’den fazla kafe ve restoranda indirimlerden faydalanabilecek, özel ön gösterim ve galalara katılma şansı yakalayacak.

Ankete katılmak için adres: https://www.sinemia.com/testler/odullu-2017-oscar-anketi

Sinemia, Oscar tahminlerini açıkladı ile ilgili etiketler Oscar Türk sinemia izleyici favori
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.