Sinema ve tiyatrolar ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu?

Sinema ve tiyatrolar ne zaman açılacak? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan COVID-19 virüsü dünya genelinde çoğu ülkede ölümlere sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 3.336 kişi hayatını kaybetti. Devlet tarafından sağlık önlemleri alımaya devam ediliyor. Birçok iş yerinin geçici olarak kapatılmasının ardından sinema ve tiyatro salonlarının ne zaman açılacağı merak konusu haline geldi. Peki, Sinema ve tiyatrolar ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde..

Sinema ve tiyatrolar ne zaman açılacak? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerinin arttırılmasına sebep oldu. Sağlık önlemleri kapsamında avmler, restoranlar,kafeler, camiler, sinema salonları, tiyatrolar, düğün salonları, oteller ve okullar geçici bir süreliğine kapatıldı. Çoğu kişi sinema salonlarının ve tiyatroların ne zaman açılacağını merakla arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki, Sinema ve tiyatrolar ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

Sinema ve Tiyatro istatistikleri açıklandı... 7 İLİMİZDE SİNEMA ...

SİNEMA VE TİYATROLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Coronavirüs Tedbirleri” konulu genelge yayınlamıştı. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda; Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri olarak faaliyet yürüten ve vatandaşlarımızın çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini arttıracağı gerekçesiyle; tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları (atari, playstation vb.), her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulmuştu.

Ne Zaman Açılacak?

Resmi yetkililerden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

 

 

Sinema ve tiyatrolar ne zaman açılacak? Açılış tarihi belli oldu mu? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona tiyatro Sinema 2020 sinemalar ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.