Sinema salonları açık mı? AVM'lerde sinema salonları ne zaman açılıyor?

Kademeli normalleşme döneminde sinema salonları açık mı sorusu vatandaşlar tarafından merak edildi. Tam kapanma döneminin ardından sinema salonlarının son durumu araştırılmakta. Peki, sinema salonları ne zaman açılıyor?

Tam kapanma döneminin sona ermesi akabinde başlayan kademeli normalleşme sürecinde sinema salonlarının akıbeti merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan yeni kademeli normalleşme genelgesinde sinema salonlarının son durumu hakkında bilgiler alınıyor.

SPOR SALONLARI AÇILDI MI?

17 Mayıs-1 Haziran arası kademeli normalleşme döneminde halı sahalar, yüzme havuzları, hamam, sauna, masaj salonları ve sinema salonları kapalı olacak. 1 Haziran'da sürenin dolmasıyla vakaların durumuna göre yeni kararlar alınacak.

1 HAZİRAN’A KADAR KAPALI OLACAK İŞLETMELER

- Gazino, taverna, birahane, nargile salonu/kafeleri,

- Sinema salonları,

- Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler,

- İnternet kafe/salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonları,

- Halı saha, yüzme havuzu, spor salonları,

- Hamam, sauna ve masaj salonları,

- Lunaparklar ve tematik parklar.

 

Sinema salonları açık mı? AVM'lerde sinema salonları ne zaman açılıyor? ile ilgili etiketler sinema salonları Kademeli normalleşme tam kapanma yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.