Sinema çalışanından ilginç TikTok paylaşımı! Salonda ilişkiye giren çiftleri tek tek ifşaladı!

İngiltere'de bir sinema salonu çalışanı geç kadın, salonda sürekli olarak cinsel ilişkiye giren çiftleri ifşa etti. Sosyal medya hesabından güvenlik görüntülerini paylaşan genç kadın "Gece görüş gözlüklerimiz olduğu için her şeyi görüyoruz." dedi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir sinema salonunda yaşananlar tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. 

TİKTOK HESABINDAN PAYLAŞTI

Sinema salonunda çalışan bir genç kadın, TikTok hesabı üzerinden sinema salonunda yaşananlara ilişkin dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Sinema çalışanından ilginç TikTok paylaşımı! Salonda ilişkiye giren çiftleri tek tek ifşaladı!

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Genç kız, salonda film izlemeye diye gelip, sürekli cinsel ilişkiye giren çifte ait güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı. Görüntülerde çift net görülmüyor ancak genç kız, olanları tek tek anlattı.

Sinema çalışanından ilginç TikTok paylaşımı! Salonda ilişkiye giren çiftleri tek tek ifşaladı! - Resim : 2

"GECE GÖRÜŞ GÖZLÜKLERİMİZ OLDUĞU İÇİN HER ŞEYİ GÖRÜYORUZ"

Genç kız, insanların görünmediğini sandığını belirterek, "Buraya film izlemeye gelip, gizli gizli ilişkiye giriyorlar ve görünmediklerini sanıyorlar ancak gece görüş gözlüklerimiz olduğu için her şeyi görüyoruz. Bir çift sürekli gelip sinemada ilişkiye giriyor ve bizim bu durumu bildiklerimizden haberdar değiller" ifadelerini kullandı.

"GÜVENLİK KAMERASINDAN İZLİYORUZ" DİYEREK GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Genç kız, salonda tüm olup bitenleri güvenlik kamerasından izlediklerini dile getirdi. Müşterilerin sık sık kameralarla ilgili soru sorduğunu anlatan genç kız, kameraların her yerde olduğuna dair bilgi vermelerine rağmen bu tarz olaylarla çok sık karşılaştıklarını belirtti.Sinema çalışanı kız, çiftlerin yer aldığı bir güvenlik kamerası da paylaştı ancak kamerada çiftler net görünmüyor.

Sinema çalışanından ilginç TikTok paylaşımı! Salonda ilişkiye giren çiftleri tek tek ifşaladı! - Resim : 3

Sinema çalışanından ilginç TikTok paylaşımı! Salonda ilişkiye giren çiftleri tek tek ifşaladı! ile ilgili etiketler TikTok Sinema İngiltere salon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.